Nakit / Havale / EFT / Kredi Kartı - 12 Taksite Kadar

Tüm Kredi Kartlarına 12 Taksit İmkanı

Aydınlatma Metni

a) Veri Sorumlusu ve Temsilcisi

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu (“KVK Kanunu”) uyarınca, kişisel verileriniz; veri sorumlusu olarak mukim şirketimiz Cogen Yazılım Reklam Bilgi Teknolojileri Ltd. Şti. Firması tarafından aşağıda açıklanan kapsamda işlenebilecektir.

b) Kişisel Verilerin Hangi Amaçla İşleneceği

Toplanan kişisel verileriniz, şirketimiz tarafından sunulan ürün ve hizmetlerden sizleri faydalandırmak için gerekli çalışmaların iş birimlerimiz tarafından yapılması; şirketimiz tarafından sunulan ürün ve hizmetlerin sizlerin beğeni, kullanım alışkanlıkları ve ihtiyaçlarına göre özelleştirilerek sizlere önerilmesi; şirketimizin insan kaynakları politikalarının yürütülmesinin temini; şirketimizin ve şirketimiz ile iş ilişkisi içerisinde olan kişilerin hukuki ve ticari güvenliğinin temini; şirketimizin ticari ve iş stratejilerinin belirlenmesi ve uygulanması amaçlarıyla ticari faaliyetlerimizi yürütmek çerçevesinde KVK Kanunu’nun 5. ve 6. maddelerinde belirtilen kişisel veri işleme şartları ve amaçları dahilinde işlenecektir.

c) İşlenen Kişisel Verilerin Kimlere ve Hangi Amaçla Aktarılabileceği

Toplanan kişisel verileriniz; şirketimiz tarafından sunulan ürün ve hizmetlerden sizleri faydalandırmak için gerekli çalışmaların iş birimlerimiz tarafından yapılması; şirketimiz tarafından sunulan ürün ve hizmetlerin sizlerin beğeni, kullanım alışkanlıkları ve ihtiyaçlarına göre özelleştirilerek sizlere önerilmesi; şirketimizin insan kaynakları politikalarının yürütülmesinin temini; şirketimizin ve şirketimizle iş ilişkisi içerisinde olan kişilerin hukuki ve ticari güvenliğinin temini; şirketimizin ticari ve iş stratejilerinin belirlenmesi ve uygulanması amaçlarıyla; iş ortaklarımıza, tedarikçilerimize, hissedarlarımıza, iştiraklerimize, kanunen yetkili kamu kurumları ve özel kişilere, ticari faaliyetlerimizi yürütmek çerçevesinde KVK Kanunu’nun 8. ve 9. maddelerinde belirtilen kişisel veri işleme şartları ve amaçları çerçevesinde https://www.cogen.com.tr/ ve https://www.webtasarimmerkezi.net/ internet adresinden kamuoyu ile paylaşılmış olan Cogen Yazılım Reklam Bilgi Teknolojileri Ltd. Şti. Firması Kişisel Verilerin Korunması ve İşlenmesi Politikası’nda belirtilen amaçlarla sınırlı olarak aktarılabilecektir.

d) Kişisel Veri Sahibinin KVK Kanunu’nun 11. Maddesinde Sayılan Hakları

Kişisel veri sahipleri olarak, haklarınıza ilişkin taleplerinizi yazılı olarak ve https://www.cogen.com.tr/ ve https://www.webtasarimmerkezi.net/ internet adresinden kamuoyu ile paylaşılmış olan Cogen Yazılım Reklam Bilgi Teknolojileri Ltd. Şti. Firması Kişisel Verilerin Korunması ve İşlenmesi Politikası’nda düzenlenen yöntemlerle bize iletmeniz durumunda, şirketimiz, talebin niteliğine göre talebi en kısa sürede ve en geç otuz gün içinde ücretsiz olarak sonuçlandıracaktır. Ancak, işlemin ayrıca bir maliyet gerektirmesi hâlinde, şirketimiz tarafından Kişisel Verileri Koruma Kurulunca belirlenen tarifedeki ücret alınacaktır. Bu kapsamda kişisel veri sahipleri, şirketimizden;

KVK Kanunu’nun 13. maddesinin 1. fıkrası gereğince yukarıda belirtilen haklarınızı kullanmakla ilgili talebinizi “yazılı” veya Kişisel Verilerin Korunması Kurulunun belirlediği diğer yöntemlerle şirketimize iletmeniz gerekmektedir. Kişisel Verilerin Korunması Kurulu şu aşamada herhangi bir yöntem belirlemediği için başvurunuzu KVK Kanunu’nun amir hükmü gereği yazılı olarak şirketimize iletmeniz gerekmektedir. Bu çerçevede şirketimize KVK Kanunu’nun 13. maddesine dayalı olarak KVK Kanunu’nun yukarıda belirtilen 11. maddesindeki haklarını kullanmak kapsamında yapacağınız başvurularda yazılı olarak başvurunuzu ileteceğiniz kanallar ve usuller aşağıda açıklanmaktadır.

Yukarıda belirtilen haklarınızı kullanmak için kimliğinizi tespit edici gerekli bilgiler ve kullanmak istediğiniz hakkınıza yönelik açıklamalarınızla birlikte talebinizi KVK Kanunu’nun 11. maddesinde belirtilen hangi hakkınızın kullanımına ilişkin olduğunu da belirterek bizlere iletmeniz; talebinize ilişkin başvurunuzun daha hızlı ve etkili bir şekilde cevaplandırılmasını sağlayacaktır.

Bu çerçevede “yazılı” olarak şirketimize yapacağınız başvuruların, formun ıslak imzalı bir nüshasını iadeli taahhütlü mektupla, noter kanalıyla veya KVK Kanunu’nun belirleyeceği diğer yöntemlerle, iletilmesi gerekmektedir.

Nallıhan Kurumsal Web Tasarım Keçiören Web Tasarım Ücretleri Web Sayfası Yönetimi Altındağ Web Tasarım Firmaları İnternet Tasarım Nallıhan Web Tasarım Ajansı Web Grafik Örnek Web Siteleri Web Reklam Çamlıdere Web Tasarımcı Ucuz Web Tasarım Konya Web Tasarım Firmaları Sincan Hazır Site Site Tasarım Örnekleri Web Ajans Erzurum Web Tasarım Firması Sincan Web Tasarım Fiyatları Bursa Web Sayfası Beypazarı Hazır Site Ostim Web Tasarım Hizmeti Antalya Web Tasarım Şirketleri Ayaş Web Tasarım Hizmeti Keçiören Web Siteci Tekirdağ Web Tasarım Firmaları Hazır Site Şablonları Akyurt Web Tasarımı Gebze Web Tasarım Trabzon Hazır Web Sitesi Evren Kurumsal Web Tasarım Konya Web Sitesi İvedik Web Tasarım Ücretleri Trabzon Web Tasarım Şirketi Akyurt Hazır Site Ucuz Web Sayfası Web Tasarımı Eğitimi İnternet Hizmetleri Web Tasarım Firmaları Kadıköy Muğla Web Tasarımı Web Tasarımcı Olmak Tasarım Sitesi Bodrum Hazır Site Web Tasarım Referanslarımız Bodrum Web Tasarım Pursaklar Web Tasarımcı Bala Web Tasarım Hizmeti Web Sayfası Düzenleme Kurumsal Web Tasarım Fiyatları Balıkesir Web Tasarımı Isparta Web Tasarımcı Ayaş Web Tasarım Ajansı