Nakit / Havale / EFT / Kredi Kartı - 12 Taksite Kadar

Tüm Kredi Kartlarına 12 Taksit İmkanı

Aydınlatma Metni

a) Veri Sorumlusu ve Temsilcisi

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu (“KVK Kanunu”) uyarınca, kişisel verileriniz; veri sorumlusu olarak mukim şirketimiz Cogen Yazılım Reklam Bilgi Teknolojileri Ltd. Şti. Firması tarafından aşağıda açıklanan kapsamda işlenebilecektir.

b) Kişisel Verilerin Hangi Amaçla İşleneceği

Toplanan kişisel verileriniz, şirketimiz tarafından sunulan ürün ve hizmetlerden sizleri faydalandırmak için gerekli çalışmaların iş birimlerimiz tarafından yapılması; şirketimiz tarafından sunulan ürün ve hizmetlerin sizlerin beğeni, kullanım alışkanlıkları ve ihtiyaçlarına göre özelleştirilerek sizlere önerilmesi; şirketimizin insan kaynakları politikalarının yürütülmesinin temini; şirketimizin ve şirketimiz ile iş ilişkisi içerisinde olan kişilerin hukuki ve ticari güvenliğinin temini; şirketimizin ticari ve iş stratejilerinin belirlenmesi ve uygulanması amaçlarıyla ticari faaliyetlerimizi yürütmek çerçevesinde KVK Kanunu’nun 5. ve 6. maddelerinde belirtilen kişisel veri işleme şartları ve amaçları dahilinde işlenecektir.

c) İşlenen Kişisel Verilerin Kimlere ve Hangi Amaçla Aktarılabileceği

Toplanan kişisel verileriniz; şirketimiz tarafından sunulan ürün ve hizmetlerden sizleri faydalandırmak için gerekli çalışmaların iş birimlerimiz tarafından yapılması; şirketimiz tarafından sunulan ürün ve hizmetlerin sizlerin beğeni, kullanım alışkanlıkları ve ihtiyaçlarına göre özelleştirilerek sizlere önerilmesi; şirketimizin insan kaynakları politikalarının yürütülmesinin temini; şirketimizin ve şirketimizle iş ilişkisi içerisinde olan kişilerin hukuki ve ticari güvenliğinin temini; şirketimizin ticari ve iş stratejilerinin belirlenmesi ve uygulanması amaçlarıyla; iş ortaklarımıza, tedarikçilerimize, hissedarlarımıza, iştiraklerimize, kanunen yetkili kamu kurumları ve özel kişilere, ticari faaliyetlerimizi yürütmek çerçevesinde KVK Kanunu’nun 8. ve 9. maddelerinde belirtilen kişisel veri işleme şartları ve amaçları çerçevesinde https://www.cogen.com.tr/ ve https://www.webtasarimmerkezi.net/ internet adresinden kamuoyu ile paylaşılmış olan Cogen Yazılım Reklam Bilgi Teknolojileri Ltd. Şti. Firması Kişisel Verilerin Korunması ve İşlenmesi Politikası’nda belirtilen amaçlarla sınırlı olarak aktarılabilecektir.

d) Kişisel Veri Sahibinin KVK Kanunu’nun 11. Maddesinde Sayılan Hakları

Kişisel veri sahipleri olarak, haklarınıza ilişkin taleplerinizi yazılı olarak ve https://www.cogen.com.tr/ ve https://www.webtasarimmerkezi.net/ internet adresinden kamuoyu ile paylaşılmış olan Cogen Yazılım Reklam Bilgi Teknolojileri Ltd. Şti. Firması Kişisel Verilerin Korunması ve İşlenmesi Politikası’nda düzenlenen yöntemlerle bize iletmeniz durumunda, şirketimiz, talebin niteliğine göre talebi en kısa sürede ve en geç otuz gün içinde ücretsiz olarak sonuçlandıracaktır. Ancak, işlemin ayrıca bir maliyet gerektirmesi hâlinde, şirketimiz tarafından Kişisel Verileri Koruma Kurulunca belirlenen tarifedeki ücret alınacaktır. Bu kapsamda kişisel veri sahipleri, şirketimizden;

KVK Kanunu’nun 13. maddesinin 1. fıkrası gereğince yukarıda belirtilen haklarınızı kullanmakla ilgili talebinizi “yazılı” veya Kişisel Verilerin Korunması Kurulunun belirlediği diğer yöntemlerle şirketimize iletmeniz gerekmektedir. Kişisel Verilerin Korunması Kurulu şu aşamada herhangi bir yöntem belirlemediği için başvurunuzu KVK Kanunu’nun amir hükmü gereği yazılı olarak şirketimize iletmeniz gerekmektedir. Bu çerçevede şirketimize KVK Kanunu’nun 13. maddesine dayalı olarak KVK Kanunu’nun yukarıda belirtilen 11. maddesindeki haklarını kullanmak kapsamında yapacağınız başvurularda yazılı olarak başvurunuzu ileteceğiniz kanallar ve usuller aşağıda açıklanmaktadır.

Yukarıda belirtilen haklarınızı kullanmak için kimliğinizi tespit edici gerekli bilgiler ve kullanmak istediğiniz hakkınıza yönelik açıklamalarınızla birlikte talebinizi KVK Kanunu’nun 11. maddesinde belirtilen hangi hakkınızın kullanımına ilişkin olduğunu da belirterek bizlere iletmeniz; talebinize ilişkin başvurunuzun daha hızlı ve etkili bir şekilde cevaplandırılmasını sağlayacaktır.

Bu çerçevede “yazılı” olarak şirketimize yapacağınız başvuruların, formun ıslak imzalı bir nüshasını iadeli taahhütlü mektupla, noter kanalıyla veya KVK Kanunu’nun belirleyeceği diğer yöntemlerle, iletilmesi gerekmektedir.

Alsancak Web Tasarım İzmirde Web Sitesi Yapan Firmalar Kızılcahamam Web Siteci Tekirdağ Web Tasarım Firmaları Web Tasarım Sertifikası Konya Web Tasarımcı Web Sitesi Yapan Firmalar Haymana Web Tasarımcı Tekirdağ Web Tasarım Firması Ekonomik Web Tasarım Web Tasarım Maliyeti Evren Web Tasarım Firmaları Akyurt Web Sayfası Gölbaşı Web Tasarım Hizmeti Kayseri Web Siteci Mobil Web Sitesi Tasarımı Nallıhan Web Tasarımcı Adana Web Sayfası Web Tasarım Şişli Evren Kurumsal Web Tasarım Trabzon Web Tasarım Şirketi Diyarbakır Web Tasarımı Trabzon Web Tasarım Hizmeti Akyurt Web Tasarımı İzmir Web Tasarım Firmaları Trabzon Web Tasarım Kayseri Web Tasarım Ücretleri Sincan Hazır Web Sitesi Kahramankazan Web Tasarım Ajansları Keçiören Hazır Web Sitesi Ayaş Web Tasarım Firması Çanakkale Web Tasarım En İyi Web Sitesi Yapan Firmalar Ankara Web Tasarım Fiyatları Avcılar Web Tasarım Firmaları Haymana Web Tasarım Firması Gökova Profesyonel Web Tasarım Eskişehir Web Tasarım Akyurt Web Tasarım Hizmeti Kayseri Web Tasarım Firmaları Reklam Tasarım Web Tasarım İzmir Fiyatları Grafik Web Tasarım Web Sayfası Nasıl Yapılır Responsive Web Tasarım Güdül Web Tasarım Şirketleri Profesyonel Web Tasarım Firmaları Beypazarı Web Tasarım Firması Web Tasarım Eğitimi Kalecik Web Tasarım Ücretleri